20 Tahun Berlalu, Beginilah Wajah Terkini 8 Pelakon Senario The Movie

Pada tahun 1999, filem komedi Senario The Movie ditayangkan di seluruh pawagam Malaysia. Tidak dinafikan, pasti ramai masih ingat dengan kisah sekawan dari kecil antara tiga pemain utamanya iaitu Azlee, Wahid & Mazlan.

Selepas 20 tahun, filem ini masih belum dilupakan. Malah para pecinta filem tempatan ini masih terus saja menontonnya berulang kali tanpa bosan. Filem ini merupakan filem pertama lakonan kumpulan Senario. Filem ini arahan Aziz M.Osman dan mendapat kutipan paling tinggi pada tahun tersebut iaitu sebanyak RM4.58 juta.

Selepas sekian lama, agak-agak bagaimana ya perubahan dari masing-masing pemain di filem Senario The Movie ini?

Begini penampilan para pelakon Senario The Movie sekarang.

1 Azlee Senario sebagai Azlee

2 Wahid Senario sebagai Wahid

3 Mazlan Pet Pet sebagai Mazlan

4 Saiful Apek sebagai Apek

5 Shamsul Ghau Ghau sebagai Shamsul

6 Syanie sebagai Petum

7 Anne Hamid sebagai Emilia

8 Zahidah Rafik sebagai Ina

‘Dulu HaIus Je’ – Penampilan Terkini Zahida Rafik Yang Semakin Sad0 (FOTO)

Masih ingat aktres Zahida Rafik yang pernah muncul dalam beberapa filem tempatan, antaranya Mami Jarum, Mami Jarvm Junior, Anak Mami The Movie dan Kuliah Cinta.

Agak lama juga kita tidak mendengar khabar aktres kacukan Melayu dan Pakistan ini.

Bagaimanapun, bagi peminat Zahida yang mengikuti beliau menerusi laman Instagram, anda pasti tahu yang Zahida kini aktif melakukan rutin senamannya di gim.

Meskipun lama tidak muncul di kaca televisyen, ternyata penampilan Zahida tidak pernah mengecewakan kerana masih bertubuh sekksi seperti dahulu.

Malah apa yang lebih nyata, ramai yang menyedari tubvh Zahida kini semakin ber0tot atau ‘sad0’.

Untuk info, Zahida adalah pemilik syarikat produksi Chilli Picture dan pernah menerbitkan sebuah filem menerusi usaha sama bersama syarikat produksi Indonesia, Nobel Benchmark Sdn. Bhd iaitu pada tahun 2009.

Antara penampilan mengejutkan zahida rafik yang semakin sad0.

Mengulas mengenai perjalanan kerjaya seninya pula, Zahida pernah dipalitkan dengan kontr0versi yang melibatkan nama VIP dan isu pemakaian Bot0x.

Bagi anda yang merindukan Zahida dan tertanya-tanya akan rupa paras serta bentuk tubvhnya kini, kami sertakan foto-foto terkini Zahida yang diambil daripada laman Instagramnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: hangat via nalurikini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *