Yahaira Leanne, Anak Pertama Lisa Surihani Dikutuk Sebab Tak Cantik.. Kurang Ajar, Mulut Longkang!

Kini banyak artis di Malaysia yang menerima kehadiran cahaya mata. Memang menjadi lumrah artis akan berkongsi gambar anaknya kepada orang ramai.

Namun ada saja mulut mulut jahat tiada insurance yang suka menghina anak-anak kecil ini.

Baru-baru ini Lara Alana jadi mangsa apabila dihina wajahnya seperti Syndrome Down.

Kini anak sulung Lisa Surihani dan Yusry KRU iaiti Yahaira Leanne pula jadi mangsa.

Ketika kelahiran Yahaira Leanne, memang Lisa Surihani dan Yusry kurang memberi pendedahan media kepada anaknya.

Gambar Yahaira memang jarang dimuatnaik di laman media sosial.

Namun kini pasangan suami isteri ini lebih terbuka dan berkongsi gambar wajah kedua-dua anaknya di laman media sosial.

Namun seorang individu telah menghina wajah Yahaira Leanne.

Individu ini mengatakan Lisa dan Yusry tidak menunjukkan wajah Yahaira kerana baby ini tidak cantik.

Ini komennya:

Komen individu ini menjadi tumpuan peminat Lisa dan Yusry dan individu bernama Salikin ini teruk dikecam orang ramai.

Zaman kini banyak mulut puaka yang tanpa segan silu menghina ciptaan Tuhan. Apa nak jadilah.

Sumber: beritamemey

Akhirnya- Enam tahun bersama Lisa dan Yusri ‘akhirnya tak serasi’

 

Kata orang, sedangkan lidah lagikan tergigit inikan pula hubungan suami isteri. Pada awal perkahwinan memang semuanya manis, tetapi beberapa tahun selepas itu macam-macam dugaan yang datang. Betul ke?

Menerusi rancangan baru terbitan ntv7 dihoskan Naz Rahman dan Diana Danielle, mereka akan mengupas isu-isu kekeluargaan, perhubungan antara pasangan dan isu semasa dari perspektif lelaki dan wanita. Pada episod pertama, mereka menjemput Lisa Surihani dan Yusry sebagai tetamu jemputan. Haa mereka ni sebenarnya serasi ke tidak? Tengok ni!

Serasi ke tidak?

Bagi segmen pertama : Ngam atau Tak Ngam

Mereka ditanya beberapa soalan untuk menguji tahap keserasian masing-masing. Dalam 5 soalan yang diberi nampaknya banyak soalan pasangan ini dapat Tak Ngam!  Namun jelas sekali mereka saling bertolak ansur dan memuji pasangan dalam setiap perkara.

Boleh ke Yusry pakai makeup?

Segmen seterusnya In My Shoes, bagi segmen ini Yusry dicabar untuk make up dalam masa 5 minit sahaja. Korang tengoklah hasil make up Yusry ini, cantik ke tak? Ha bukan senang nak tampil cantik depan suami tau, sebab itulah perempuan ambil banyak masa untuk bersiap.

Untuk episod yang akan datang, korang rasa topik apa pula yang akan dikupas? Pasangan mana pula yang akan diuji?

Pasangan BFF mana paling NGAM?

Untuk minggu ini Kata Serasi nak uji pula keserasian selebriti undangan dan BFF masing-masing. Pasangan selebriti jemputan yang akan menggamatkan suasana malam ini ialah Sherry Alhadad dan BFF serta Yasmin Hani dan BFFnya yang hot, Sazzy Falak! Selain itu, ada juga tetamu jemputan istimewa untuk segmen Talentime!

Yusry tak boleh tidur malam sebab Lisa Surihani

Yusry tak boleh tidur malam sebab Lisa Surihani [ Kapsul 6 ]Ebu Babypedia Musim 2 – Kebanyakan wanita hamil mengalami masalah sukar tidur ketika bulan- bulan akhir kehamilan. antara masalah yang di alami mereka adalah seperti sukar tidur, tidak selesa dengan posisi tidur dan kerap ke tandas.Jangan lupa untuk saksikan eBu Babypedia:Mulai 26 Julai, setiap RABU, jam 9PM. Hanya di Astro Ria & Ria HD. #eBu #BabypediaSubscribe YouTube eBu Babypedia SEKARANG!Follow kami di: Instagram – @my.ebuFacebook – MyeBu

Posted by MyeBu on Tuesday, 1 August 2017

Jadi korang jangan lupa tengok Kata Serasi, setiap Isnin jam 9.30 malam hingga 10.30 malam di ntv7. Untuk menonton secara online, korang boleh juga layari www.tonton.my

Sumber – dharian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *